Meditatiivne eestikeelne kirikulaul kõlab Pühalaulu kooli pidulikul vesper 7. juunil kell 18.00 Kaarli kirikus

Tere tulemast kõigile 7. juunil kell 18.00 Pühalaulu kooli pidulikule vesprile ehk õhtupalvusele, millega tähistame oma VI õppeaasta lõppu. Enne vesperit, kell 17.50 räägib Eerik Jõks lühidalt raamatust „Maarjamaa õhtupalvused“ ja seletab vespril toimuvat. Peale õhtupalvust, orienteeruvalt 18.45 saame tunda rõõmu kaetud kohvilauast ja heast seltskonnast.

Selle õppeaasta jooksul on Pühalaulu kooli koostatavad materjalid tublisti täienenud. Raamat „Maarjamaa õhtupalvused“ on saanud juurde pühapäevase vespri psalmid koos antifoonidega ja mitmed hümnid kirikuaasta erinevateks pühapäevadeks. Õhtupalvusel tuleb esmakordselt kasutusele Eerik Jõksi vastvalminud hümn „Issandast on saanud kaitsja minule“, mis on teise nelipühajärgse pühapäeva hümn ja on kingituseks kõigile, kes on VI õppeaastal Pühalaulu kooli ettevõtmistel osalenud. Nii et kes tuleb kohale, saab kingiks laulu!

 Ja veel ….

Pühalaulu kooli rahvas kohtub ka suvel. Kombekohaselt oleme Lääne-Virumaal 11. juulil, et saada osa „Eine murul 2018“ ettevõtmistest. Hommikupoole toimub matk ja kell 18.00 vesper Ilumäe kabelis. Taas on kasutusel täiesti uut eestikeelset kirikulaulu, sh Eerik Jõksi uus laul „Rõõmus hõiskamine“. Täpsemat teavet kohtumiskoha ja -aja osas antakse sündmuse lähenedes meie kodulehel www.psalmus.ee. Huvilistel palutakse registreeruda aadressil eerik@ekn.ee hiljemalt 1. juuliks.

Nagu möödunud aastatelgi korraldab Kalle Vilbaste Saaremaal, Pöides Pühalaulu laagri. Seekord võetakse aega kaks nädalat 1. – 14. augustini. Täpsem teave ja registreerimine kalle.vilbaste@gmail.com.

Pühalaulu kooli VII õppeaasta algab 13. septembril kell 17.30 Kaarli kiriku keldris.

Küsi lisa eerik@ekn.ee